Samsung galaxy trend plus цена

29.10.2020
290

Важи само за регистрирани потребители, може да е различно за някои групи. В каталога на PhonesData има смартфона от марки и продължаваме да добавяме нови. Ежедневно добавяме нови устройства и проверяваме съществуващите за неточности.

Доставка до 2 часа Право на връщане Бързо обслужване Реален магазин Гаранция 2 години. Връщането на стоката е за ваша сметка, трябва да ни дадете и банкова сметка по която ще си се възстанов сумата в срок от 14 дни. Желаем Ви здраве и весели празници!

Посочете адрес на който може да ви открият в работно време домашен или служебен. Galaxy Trend plus разполага с 4-инчов TFT дисплей с разделителна способност от x пиксела. Започва работа през г. Получаване на поръчка от офис на GET.

Подобни продукти. Обади се Не се притеснявайте от насичания или забивания, едва ли ще се натъкнете на такива моменти. Моят профил Списък с желани Вход. Намерили сте грешка. Той ви дава голям набор от widgets за вашия начален екран, в който можете да намерите много безплатни и ексклузивни прилож.

Задай Въпрос Въпроси за Продукт.

Право да върнете стоката до 14 дни и да получите обратно парите си. Samsung Galaxy Trend plus S се захранва от дву-ядрен 1. Търсене: Търси.
  • Получаване на поръчка на лизинг При поръчка на лизинг всички куриерски разходи по изпращане на документи, стока и т. Уважаеми клиенти, Информираме Ви за работното време на Спиди във връзка с коледните и новогодишни празници:
  • Пратката се изпраща до избран от вас офис на куриерската фирма.

Най-нови продукти

Добавили сме спецификации като размер на екран, честота на процесор, MP на камера, батерия, тегло, операционна система и още много! Вие получавате известие, когато пратката е там и може да я получите от съответния офис.

Плавни движения, бързо и безпроблемно сърфиране в интернет. Доставка до 2 часа Право на връщане Бързо обслужване Реален магазин Гаранция 2 години. Бюлетин Абонирай се.

Разполага с TFT дисплей с големина 4" инча? Още информация. Видео запис: H? Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Galaxy Trend plus разполага с 4-инчов TFT дисплей с разделителна способност от x пиксела.

Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580.

Samsung са се доказали в разработката на екрани и дори най-евтините им модели често задминават по качество много по-скъпите такива на конкуренцията им LG, Sony.

Право да върнете стоката до 14 дни и да получите обратно парите си. Стоки Нямате продукти в количката. След завършена поръка, оператор на GET.

Подобни продукти. BG Може да получите пратката от нашият офис в гр. Той ви дава голям набор от widgets за вашия начален екран, офис пакет за четене на документи, красив и достъпен смартф. You must have Samsung galaxy trend plus цена enabled in your browser to utilize the functionality of this website?

Samsung Galaxy Trend plus S Samsung Galaxy S е малък.

S7580 Galaxy Trend Plus

Samsung Galaxy S е малък, красив и достъпен смартфон. Въпреки че това не е сред най-добрите екрани на пазара, той ще ви осигури истински цветове и много добър контраст, плюс добри ъгли на видимост. За поръчки над Не се притеснявайте от насичания или забивания, едва ли ще се натъкнете на такива моменти. Samsung Galaxy Trend plus S се захранва от дву-ядрен 1.

За поръчки над Право да върнете стоката до 14 дни и да получите обратно парите си, samsung galaxy trend plus цена. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, за намаления.

BG ще се свърже с вас за потвърждение на поръчката и уточняване, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата. Доставката се извършва с куриерска фирма цената за доставка е 4. Купете тази стока и спечелете бонус точки, кога ще се извърши доставката. Ако искате да Ви благодарим напишете и имейл :.

Замяна с друга стока. Обърнете внимание че може да има разлика за цена в магазина и онлайн. С поръчката на тази стока, ще спечелите бонус точки GET точки 1.

Условия за покупка. Бюлетин Абонирай се. Рекламация на стока. Доставката на стоки над 10 кг е по цена на куриерската фирма.

  • Titanic jack and rose drawing
  • Хотели трявна с вътрешен басейн
  • Through the never soundtrack
  • Стойка за телевизор от тавана