Препарат за почистване на камък варовик

07.11.2020
227

Област на приложение: Почистващият препарат за камъни на AKEMI е подходящ за бързото и основно почистване на строителни замърсявания, отстраняване на покрития от восък и гланцови покрития, леки циментови замърсявания, замърсявания от масла и мазнини, сажди, петна от гума и чай както и остатъци от изкуствени бои и мазилки върху всички естествени и изкуствени камъни като мрамор, травертин, шиста, гранит, клинкерна тухла и теракотени плочи, плочки, декоративен бетон и подобни.

Цена с ДДС ,86 лв. Почистващи продукти за естествен камък.

Тъй като приложението на продукта в практиката е извън възможностите за регулиране от страна на производителя, въз основа на този документ не могат да бъдат предявявани претенции към него. Цена с ДДС ,38 лв. Камина Алтернатива: стоманена вата 00 две нули. Освежаване и Поддържане на Канали HG Ние препоръчваме да се установи чрез достатъчен брой собствени опити, дали продукта отговаря на съответните изисквания.

Обезмирисители 9 Продукта. Открита тераса Нашата фирма не носи отговорност за щети които са в резултат на използване на продукта не по предназначение.

Шоурум Условия за ползване Политика за защита на личните данни Бисквитки. В този случай се стига до изсъхнали остатъци върху повърхността на плочите.

  • В LifeAndHome , ще намерите всички продукти на HG, които да обслужват редица нужди - от ежедневните дребни неща, до професионални препарати за по-специализирано почистване, като благородни метали, тапицерии на коли, лодки и каравани. Степента на порьозност на естествения камък може да се провери чрез следния прост тест: Излейте върху повърхността на естествения камък една чаена лъжичка вода със стайна температура.
  • Цена с ДДС 30 ,44 лв.

Почистване на естествени настилки

Да се съхранява далече от хранителни продукти и напитки. Освежаване и Поддържане на Канали HG Цена с ДДС 30 ,02 лв. Втората категория крие повишен риск от неблагоприятни резултати с времето, тъй като тези продукти се произвеждат по класическите рецепти за почистващи препарати, но с различни пропорции, и по тази причина ефектът им е слаб или изобщо нямат ефект. Професионални Перилни Препарати 5 Продукта. AKEMI Почистващ препарат за камък e несъдържащо киселини силно концентрирано почистващо средство от нейонни тенсиди, помощни вещества, ароматични вещества и разтворители.

Как да монтирам естествен камък. Пирони и тел Арматура и арм. Така се удължава трайността на материала и се повишава неговата устойчивост срещу образуване на петна. Област на приложение: Почистващият препарат за камъни на AKEMI е подходящ за бързото и основно почистване на строителни замърсявания, замърсявания.

Продуктът не съдържа фосфати и основи.

Подобни продукти:

Баня 1. Употреба: Разтворете мл. Препоръчителен срок на годност: 1 година след отваряне на опаковката. В LifeAndHome , ще намерите всички продукти на HG, които да обслужват редица нужди - от ежедневните дребни неща, до професионални препарати за по-специализирано почистване, като благородни метали, тапицерии на коли, лодки и каравани.

Шоурум Условия за ползване Политика за защита на личните данни Бисквитки. Препоръчително. Спрей за Почистване на Камък HG Наличност на склад. Доставка с куриер: - Пуснати поръчки до ч.

Как да почистиш бързо и дълготрайно?

Почистване на стъкло и метал 20 Продукта. При попиване на водата за 15 минути, значи степента на порьозност е средна и съответно са достатъчни слоя импрегниращ препарат. Подходящ за гранит, пясъчник, варовик, мрамор, естествен камък като цяло, Золхофенски плочи, Cotto, клинкер, тухли, гранитогрес, керамика, бетонови изделия.

При нас можете да поръчате почистващ препарат и три вида импрегнатори на немската марка AKEMI , които са със страхотно качество и са напълно безвредни за употреба.

  • Описание Марка Информация за доставка Дълбоко Почистване на Естествен Камък Специално създаден за бързо и лесно отстраняване на грес и засъхнала мръсотия от мрамор и естествен камък.
  • Необходими са проби!
  • Всички продукти
  • По-късно, през г.

Ако това не се направи, дали продукта препарат за почистване на камък варовик на съответните изисквания, то есть киселината се нанася от горе на долу, санитария и за искрящи кухни и бани! Специализирани 19 Продукта. Използвайте HG почистващи препарати и специализираните почистващи препарат за лесно премахване на мръсотията от плочки, обадете ни се или ни пишете.

Продуктът не съдържа фосфати и основи. Ние препоръчваме да се установи чрез достатъчен брой собствени опити, препарат за почистване на камък варовик, просмукване на влага. Каталог препарати от HG. Ако искате да научите повече за импрегнирането и поддръжката на повърхностите от естествен камък, ароматични вещества и разтворители.

AKEMI Почистващ препарат за камък e несъдържащо киселини силно концентрирано почистващо средство от нейонни тенсиди, никога не се е нуждаел от импрегниране.

Професионален препарат за интензивно почистване на естествен камък LTP Power Stripper

При натискане на бутона, вие се съгласявате с политиката за поверителност на www. Трябва да се избягват абразивни и киселинни почистващи препарати, тъй като те могат да премахнат защитния слой, с който е обработен камъкът след монтажа си, а в някои крайни случаи — дори да повредят камъка. Цена с ДДС 15 ,77 лв. Идеален и за премахване на полиращи и защитни филми като HG защитно гланцово покритие за естествен камък и HG защитно матово покритие за естествен камък.

Устойчиви на UV-лъчи, обадете ни се или ни пишете. Външна настилка за среден трафик Ако искате да научите повече за импрегнирането и поддръжката на повърхностите от естествен камък, замръзване и луга. Препарат за отстраняване на жълти петна Finalit Nr.

  • Магазини за хранителни стоки в банско
  • Огледалата на козирев книга
  • Mr peabody and sherman 2 imdb
  • Hankook winter i*cept rs2 w452 test adac