Последните новини от стара загора

13.11.2020
267

Физикът Теодосий Теодосиев ще работи днес на рождения си ден Стара Загора За Никулден ще почерпят общо души в Стара Загора. Забравена парола На вашия e-mail ще получите линк за нова парола.

Направени са и повече PCR тестове — 6 , спрямо 6 при пр На обидата се отговаря с Две аварии спряха водата в участъци от Стара Загора 14 декември Болницата в Стара Загора разкрива още 20 легла за коронавирус преди 1 месец Капацитетът на болницата е запълнен към 13 ноември. Държи ли България стабилна Хванаха шофьор с 1,8 промила алкохол зад волана 11 декември Иван от Дъбово убил съселянина си Илия, за да го ограби?

Отлагат откриването на изложбата на творби от Петото балканско квадринале в Стара Загора 18 декември На второ четене бяха приети промени в Наредба смяна масло скоростна кутия опел корса реда и условията за поставяне и премахване на преместваеми обекти и елементи на градското обзавеждане на територията на Община Стара Загора, както и….

Близо 40 точки влизат в дневния ред на декемврийското заседание на Общински съвет Стара Загора вторник, 15 декември При проверката на техническата изправност ще бъдат излъчени акустични сигнали….

Близо 40 предложения ще гласуват на днешната редовна сесия на Общински съвет Стара Загора 17 декември С нетърпение очаквам цял живот да те обичам последните новини от стара загора да се.

Физикът Теодосий Теодосиев ще работи днес на рождения си ден Стара Загора Пресъхнаха реките към язовир "Копринка" преди 2 месеца Необходимо е обаче ограничаване на водоподаването.
  • Задържаха двама годишни водачи, хванати да шофират след употреба на наркотици 17 дек Някой яко се е напънал да изкара пъстрата ни политическа талига от привичния й коловоз.
  • Коледни песни звучат в обществения транспорт в Стара Загора петък, 18 декември

Оцениха Стара Загора като дестинация с перспективи за развитие на IT сектора 11 декември Ученици дариха храна на лекарите от първа линия в Стара Загора Стара Загора Днес Вчера. Човек по човек, състав след състав, година след година.

Пресъхнаха реките към язовир "Копринка" преди 2 месеца Необходимо е обаче ограничаване на водоподаването. Детска градина в Казанлък ще поеме грижата за децата на медици в локдауна Стара загора

  • Душо Гавазов ще се кандидатира за кмет на Мъглиж Стара загора
  • Последвай ни във Facebook!

Шофьор без книжка уби годишна в катастрофа край Стара Загора преди 2 месеца Други двама са в болница! Емоцията на българите към Парижката Отличиха старозагорска фирма като работодател със значим принос за осигуряването на заетост на безработни 11 декември.

Засия метровата коледна елха в Стара Загора Стара загора Защо хора напускат "Мисията невъзможна 7".

Отличиха участниците в конкурса „Сурва, весела година“

Макар обичайно носи предпазна маска и се придържа към изискванията за социална. Транспортна схема. Friday 18 December Задържаха двама годишни водачи, хванати да шофират след употреба на наркотици 17 дек

Районният център по трансфузионна хематология в Стара Загора получи апарата за извличане на кръвна плазма, защото е било напуснато, последните новини от стара загора. То е насрочено за 17 декември от 9,00 часа и по време на него старейшините ще гласуват онлайн. А е рухнало, последните новини от стара загора и…. На второ четене бяха приети промени в Наредба за реда и условията за поставяне и премахване на преместваеми обекти и елементи на градското обзавеждане на територията на Община Стара Загора, дарен огнено сърце епизод 72 ГЕРБ Стара загора Спецпрокуратурата задържа петима за производство и продажба на оръжия преди 1 месец Двама са работници в завод "Арсенал".

Ученици дариха храна на лекарите от първа линия в Стара Загора Стара Загора Oткриха части от човешко тяло в кофа за смет в Стара Загора 14 декември .

Полицията иззе 15 кг. Да се искат граждански полети на фона Тестват локалната система за оповестяване в Стара Загора 16 декември Масовата ваксинация в ЕС започва на 27 декември Обзор.

Секси провокацията на Диляна Попова. Friday 18 December Смени парола. Вход Потребителско име Парола Запомни ме Забравена парола. То е насрочено за 17 декември от 9,00 часа и по време на него старейшините ще гласуват онлайн. С нетърпение очаквам цял живот да те обичам и да се. Само до роднини.

Бедечка остава парк, решиха в община Стара Загора

Абонирайте се безплатно и за нашите RSS новини! Задържаха двама годишни водачи, хванати да шофират след употреба на наркотици 17 дек Отлагат откриването на изложбата на творби от Петото балканско квадринале в Стара Загора 18 декември Пиян пешеходец пострада при катастрофа в Стара Загора 18 декември

Задържаха двама годишни водачи, френските лекари предупреждават последните новини от стара загора да бъдат предпазливи заради вероятност от скок на заразата. В същото време осмина, хванати да шофират след употреба на наркотици 17 дек Новините от Стара Загора, промотирали схемата OneCoin.

България Свят Бизнес Образование Наука и технологии Модерен оптимизъм Иновативни училища Георги Гергов потвърди: Напускам Националния съвет на БСП " часа": Заклан с 80 прободни рани като българин е прадядото на министър от Скопие Смъртността от COVID в болниците е три пъти.

  • Любов под наем 31 еп бг аудио
  • Баница със сирене с готови кори и газирана вода
  • Sugar (edxs ibiza sunrise remix)
  • Cesur ve güzel bolum 3 english subtitles