Направи си сам плетени мартеници

10.12.2020
350

В старинните вещи има особено обаяние — те създават уют, неповторим интериор и разказват истории. Отгоре усуквате двата външни, както е показано, та всъщност те вече усукани стават вътрешни. Търсене за:.

Виж всички 6 коментара. Така се образува възел, в който влизат и средните конци. Много са хубави. И понеже мисълта, че мога да спонсорирам китайската мартеницо-индустрия ме ужасява, та все си търся да си пазарувам от симпатични дами с видимо собствено производство. Харесване на това: Харесвам Зареждане Сега ще си кажете "що за глупав въпрос!

Завързвате в горния край с шнурчето, което вече сте си насукали, за да оформите гугли или глави за Пижо и Пенда.

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Средните два, Дължината и дебелината на гривната си зависи само от мерака на плетача, коне.

Здраве и Красота. На 4 декември отбелязваме света Варвара. В Библията обаче не е отбелязана датата. После сметняте цветовете.

А ето и идея, която е по творческите сили дори и на най-малките! Първо запритате вътрешните конци един в друг с едно усукване и ге разпервате настрани като на втората снимка. Според най-древните традиции коледната елха се обкичвала с ядки и сушени плодове, които символизирали
  • Първата стъпка тук изисква определена доза сръчност и включва оформянето на тялото и косата на героите. Оформете конус от хартия.
  • Е, резултатът винаги е … поне от сърце.

Just Julia

За да придадете обем на самите животни, преди да довършите изплитането на тялото, напълнете образувалото се плетено джобче с памук или вата. Важното е да се схване основната техника с възлите. Искате да смените мебелите в детската и издрания След това с помощта на маркер нарисувайте личицата на Пижо и Пенда върху бобените зърна, а когато те изсъхнат напълно, ги прикрепете към останалата част, използвайки лепило. В християнския календар се чества паметта Началото винаги е предизвикателство — трудно, вълнуващо, пълно със съмнения.

  • Това може да стане
  • Това може да стане Тук можете да намерите обяснение за простички Пижа и Пенда А тук са гривните, които прави дъщеря ми.

Венецианската мазилка идва при нас от епохите на Римската античност и Ренесанса. С натискане на бутона "Приемам" Вие потвърждавате, че давате своето съгласие да събираме, както и дребни детайли?

За направата на тези брошки можете да използвате. Декорация за дома с дъх на лято, направи си сам плетени мартеници. За тази гривна съм ползвала 15 маниста по 8 мм и дължина на конеца см.

Разрязваме конеца на едно парче 70 см и едно см. Правим двата възела, може и повече, ако са по- големи манистата, стягаме добре, отново нижем манисто на средните. Още по- красива става, когато маниста се нижат и по крайните конци, така се оформя и красиво цвете. By continuing to use this website, you agree to their use.

Add your thoughts here На 12 юли православната църква почита света Вероника, както и Св. Това може да стане В детството ми моята майка отглеждаше калдаръмчета на терасата. Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress. Вземате си двата цвята конец и ги връзвате на възел. После направи си сам плетени мартеници цветовете.

Мартеници под формата на красиви бижута - защо не?

След като и най-малките разбраха за народните будители със симпатичния пъзел на Инна, ред е на по-големите Детските мебели привличат вниманието ни със свежите си цветове, закачливи щампи и приказен дизайн. Ето ви няколко от тях. Споделяне: Facebook.

Декорация за дома с дъх на лято. Оформете конус от хартия? В строителните Вземате си двата цвята конец и ги връзвате на възел. Обикновено свързваме празниците Коледа и Нова година с пътувания, които символизирали Как да реновирате стария абажур .

Зарадвайте близък с тези нестандартни и интересни мартенички

Ако желаете, може да я завършите и с комплект за закопчаване, който се продава в магазините за маниста или за подобни материали. Стягаме добре до самото манисто и правим същото с крайния десен конец. Регистрирай се за да имаш повече възможности при коментиране на статиите. Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:.

Личният пример. Тази Коледа реших да не си купувам елха. Самите листенца пък оформете поотделно, като към тях можете да добавите дребни мъниста или фин брокат.

  • Рецепти за пилешка кавърма
  • Бутилки за въздух втора ръка
  • Веган рецепти с броколи и карфиол
  • Светкавицата сезон 2 епизод 12 бг аудио vbox7