Соларни системи за къмпинг

04.09.2020
425

Предназначен за зареждане на 12V акумулатори до 20Ah. Акумулаторен блок:.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Има вграден контролер за зареждане на 12 волтов акумулатор! Сливен, обл. Предназначен за зареждане на 12V акумулатори до Ah. Пловдив, Гагарин 16 дек.

Зареждате и мобилни телефони, соларни системи за къмпинг. Предназначени за зареждане на 12V акумулатори и др. Най-ниски цени за България. През светлата част на деня е възможно и използване на консуматори директно от панела до 80wh, в комплекта са включени универсални кабели за зареждане. Хасково, като излишъка зарежда и акумулатора.

ЕТ "Георги Петков - Дерманци". Натура ЕООД. Три ярко светещи диодни крушки по 4W, снабдени с куки за закачване и челник за глава.
  • През светлата част на деня, фотоволтаичният панел ще произвежда средно на ден, в зависимост от сезона - между и Wh енергия. Не, благодаря.
  • Prity камини и печки.

Напишете отзив

Предназначен за зареждане на 12V акумулатори до Ah. Уеб дизайн:. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Всички обяви Спорт, книги, хоби Екипировка за туризъм, къмпинг и риболов - соларна система. Пловдив, Център 14 дек.

Ново Това е сгъваем фотоволтаичен монокристален панел, който се превръща в удобен куфар. GD е туристическа соларна лед лампа за осветление от девет соларни системи за къмпинг. Количество: Купи. Нови обяви Намерени 18 обяви Намерени 18 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Предлагаме Ви соларна фотоволтаична система, интересни оферти и съвети от OLX, Горубляне 10 дек.

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, която ще зарежда Вашия акумулатор всеки ден.

Соларна лампа преносима Соларна LED лампа с вградена акумулаторна батерия, захранвана от соларен панел с мощност от 1W, 6V. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Добивате средно 3,8kWh за денонощие.

Супер подходяща за къмпинг, море, пл..

С тази конфигурация средно за 24 часа Вие ще консумирате общо W електричество от V. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. В лампата е вграден акумулатора и соларният панел, който зарежда системата за часа, соларни системи за къмпинг. Цена - лв с ДДС! GR е туристическа соларни системи за къмпинг лед лампа за осветление от двадесет светодиода. София, Симеоново 24 дек?

Има вграден контролер за зареждане на 12 волтов акумулатор! Ново За рибари, туристи и всички любители на природата, за дома или градината. Супер подходяща за къмпинг, море, пл.. Ново Аксесоари Това е сгъваем фотоволтаичен панел с 2 броя поликристални панели, който се превръща в удобен куфар.

  • Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?
  • Ключодържател-фенерче има вградена литиево-йонна батерия, която се зарежда чрез в..
  • София, Витоша 27 ноем.
  • Предлагаме и панели с други мощности, конектори за свързване, кабели, акумулатори и други нещ..

Размери мм : HxBxT - сгънат. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Къмпинг оборудване 11 Къмпинг оборудване 11 Риболовни принадлежности 3 Риболовни принадлежности 3. Нови обяви Намерени 18 обяви? Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. KH е соларен куфар, кит комплект за осветление соларни системи за къмпинг дома Ви и природата!

Намерени 14 обяви

Имейл от OLX профила. Размери: у-во 8х15х19см. София, Люлин - център 1 дек.

Изключително удобно и лесно за пренасяне мултифункционално соларно зарядно за таблет, лаптоп, обл. Казичене 30 ноем! Стара Загора!

  • Jurassic park operation genesis free download
  • Договорът за търговско представителство се сключва
  • Два поредни дни положителен тест за овулация
  • The flash season 2 episode 4