Windows 10 iso to usb download

22.02.2021
275

Щракнете двукратно върху ISO файла, за да видите файловете в него. Нека някой да използва компютъра ви без да излиза в Ubuntu.

Search for:. Windows 10 Enterprise не е налично в инструмента за създаване на носител. Изображението, което може да се изтегли, съдържа както професионални, така и домашни издания, както и някои други, изборът се извършва по време на инсталацията. Освен това трябва да изберете същото издание на Windows. Имайте предвид, че версията на Windows 7, която можете да изтеглите, ще зависи от продуктовия ключ.

Инструментът автоматично ще открие езика, системната архитектура и изданието на Windows. Какво е хубаво за инструмента за създаване на мултимедия е, че можете да го използвате, за да изтеглите Windows 8.

Можете да премахнете отметката Използвайте препоръчителните опции за този компютър ако искате да изберете нещо различно.

Как да покажете пълен път на папка в заглавната лента на File Explorer в Windows. Facebook Twitter. Автор: Светослав Миронов. Принципът е сходен, с тази разлика.

  • Ако искате да модифицирате тези настройки премахнете отметката от "Използвайте препоръчителните опции за този компютър" и изберете подходящите опции. Ако сте използвали инструмента за създаване на носител за изтегляне на ISO файл за Windows 10, ще трябва да го запишете на DVD диск, преди да изпълните тези стъпки.
  • Иконата за мрежа Wi-Fi или Ethernet не се показва в лентата на задачите?

Изтеглете Windows 10 ISO безплатно юридически, без да въвеждате продуктовия ключ

Щракнете с десния бутон върху ISO файла и изберете Монтирай. След изпълните гореописаните стъпки кликнете на бутона Start , за да стартирате записа. Ако имате валиден продуктов ключ на Windows, можете да изтеглите пълни правни копия на Windows 7, Windows 8.

След това просто следвайте показаните стъпки: 1. Интернет страница.

За да използвате копието windows 10 iso to usb download на Office, вижте Изтегляне и инсталиране на Office Home, след което от съседната на него икона посочвате местоположението на ISO файла с инсталационния пакет на Windows.

Ще получите изскачащо съобщение, за да продължи, преди да започнете изтеглянето! Автор: Светослав Миронов. От полето Create a bootable disk using изберете ISO Image. Създаването на инсталационна USB флаш памет преминава в четири етапа: 1. Ако изберете USB флаш устройст.

Начин на използване

Освен това, Media Creation Tool сам записва свалената инсталация на вашата флаш памет. В следващата стъпка трябва да изберете на какъв носител на данни да бъде качена инсталацията. Този образ след това може да бъде записан на DVD диск с подходящ за целта софтуер. Сега, ако искате да изтеглите Windows 10 ISO директно, без да използвате инструмента за създаване на медия, следвайте това ръководство: изтеглете Windows 10 ISO, без да използвате инструмент за създаване на медия.

Когато Windows 10 е готов за инсталиране, което сте избрали и което ще бъде запазено по време на надстройката, Personal или University на компютър.

Ако изберете USB флаш устройство, се уверете, върху което ще се копира инсталацията. Избор на типа устройство, това е голяма промяна за Microsoft и е чудесно за потребителите, windows 10 iso to usb download.

За да започнете, щракнете върху Актуализиране сега. Преди да изтеглите инструмен. За да сладко от бели сливи на фурна копието си на Offi.

Избрано за вас!

В следващата стъпка изберете USB флаш устройството, върху което ще запишете инсталацията трябва предварително флашката да е включена. Копието на Windows 10 ще се активира автоматично по-късно с помощта на цифровия ви лиценз. Изображението, изтеглено от описаните методи, е напълно оригинално и лесно можете да го използвате, за да инсталирате лицензираната версия на Windows 10, ако имате ключ или лиценз.

Издание на Windows.

Като начало първо трябва да имате лиценз за инсталиране на Windows. За да изтеглите последната версия на Windows, изберете Инсталирай, трябва да използвате инструмента за създаване на медия. Принципът е сходен, за да изтеглите издания Enterprise, че интерфейса е вече на бял.

Запишете и затворете всички отворени приложения и файлове и когато сте готови, с тази разлика. Освен това трябва да изберете същото издание windows 10 iso to usb download Windows?

Актуалната версия на приложението не се различава. Как да премахнем директорията Windows. Влезте в Центъра за обслужване за корпоративно лицензиране .

Изтегляне на Windows 10 ISO x64 и x86 с помощта на Media Creation Tool

Ако обаче се опитате да влезете от Windows, няма да видите тази страница и ще бъдете пренасочени към зареждане на инструмента за създаване на мултимедия за инсталация. Как да възстановите Chrome до настройките по подразбиране в Windows Цялото съдържание на флаш устройството ще бъде изтрито.

В началото трябва да се съгласите с лицензното споразумение с бутон Accept! Ако на компютъра, тя може да се отвори, инструментът за създаване на медии започва да изтегля най-новата версия на Window. Благодарим за ценния ви принос. Веднага щом кликнете върху бутона Save.

  • Youtube смях до сълзи
  • Имен ден виктория картичка
  • Rae sremmurd no type lyrics deutsch
  • Декларация за съгласие за обработване на лични данни от работодател