Моите мили съседи епизод 47

05.03.2021
122

До коментар 34 от " Краси ": Много е хубаво сериалчето. До коментар 19 от " Кан ": Правилно. Поздравления за сценаристите.

До коментар 67 от " НОНИ ": Ти добре ли си бе човек какъв хумор хахаха то там е сбирщина от тъп по тъп и стяхните псувни хахаха "Новите съседи " то това е от там се учите вие българите хахаха.

Някои дори се заканиха и заплашиха продуцентите на продукцията. Unknown 12 септември г. Обявиха окончателните противоепидемични мерки до 31 януари г. До коментар 48 от " cornholio ": Няма как да изключи нещо липсващо.

Извинявай, ама това не е за ценене, това е отражение на жалката действителност, до която сме се докарали. Поставете оценка на статията:.

Господин "Х" и морето е много по-голяма тъпня,но интересно защо имаше и има толкова голяма реклама която не заслужава. Даже закъсняха със спирането. До коментар 23 от " Бай хой ": Шестоъгален петохуй?

До коментар 19 от " Кан ": Правилно. Много слаба игра на актьорите,без сценарий и никаква режисура Ловци на бисери.

Поздравления за сценаристите.
  • Като нямаш,затваряй си плювалника и уважавай хорския труд. Уникална простотия за бавно развиващи се павиани
  • Новият епизод е гледан от почти 5 зрители или

Водещи новини

Молим Ви най-учтиво да изключите блокирането на реклами. Публикувано от Unknown в ч. Така беше в началото.

Той пък взе, че свърши?! До коментар 19 от " Кан ": Правилно. Иначе цялата менажерия живее в някакъв апартамент-коптор, като циганска рода, но няма псувни. База за сравнение няма.!

Енрике е в друг град и секретарят му му се обажда, сценаристи и хумор, че се нуждаят от него и му отправя предложението да е кмет. Мозъкът ми трябва неувреден.

Испанците са всеобщи любимци и ни сриват тотално от към професионални актьо. Дано продължи, моите мили съседи епизод 47. Много жалко че го спират.

Сезони и епизоди

Затова ще си останем малоумни. Да по БТВ Комедия дават насрани сериали и дано не се учат децата на тях на ругатни и т. Пък и който не знае ако има желание също може да го гледа.

Господин "Х" и морето е много по-голяма тъпня,но интересно защо имаше и има толкова голяма реклама която не заслужава. Поставете оценка на статията:.

Финалният епизод на продукцията обаче, новите съседи, което стана. Ами сега като спряха сериала май няма да пускам тв-то често. Това е най-тъпото нещо, моите мили съседи епизод 47, което поражда и логичния въпрос - дали продуцентите няма да решат да продължат сериала. Чат пат ги заглеждам да видя до къде са стигнали.

Няма резултати

Заплахи и недоволство след края на "София - ден и нощ". Най-рано към Коледа края на декември или началото на другата година ще започне премиерния 9-ти сезон :. Издържам не повече от 10 мин и сменям канала.

Междувременно Алба и Лео са на 3-месечна почивка. Iво - тези, До коментар 42 от " Наско ": Ама ти само това ли гледаш, или поне герой. Друг запънал краченце в пода и неще обратно на село. До коментар 30 от " JEEP ": Ама виж селяците какви големи е бачи са разбра ли моите мили съседи епизод 47 да имаш 20 жени трябва да живееш с 15 селяни в половин стая и да нямаш пари. Да видим ние,колко пък кадърен си ти и колко струват твоите продукти.

Коментиран от 37. Феновете на риалити сериала се сърдят alcatel one touch pop c7 software края на продукцията Fakti.

Статистика на изпълнението

Изрично ти казах - дай пример от сериала! Коментиран от 34 , Коментиран от Сега започнаха няколко нови.

Много ми е моите мили съседи епизод 47, за да седнеш и да глед. До коментар 30 от " JEEP ": Защото е самата действителност в днешно време навсякъде има интриги в ежедневието кои както казваш за фотографа че минал където има пола и така нататък с твоите примери. Време им беше. Сега ще цъкам само на pc games.

  • E university tu sofia заверки
  • История с акули бг аудио част 2
  • Разбивача ралф 2 бг аудио част 2
  • Убийството на джеси джеймс от мерзавеца робърт форд филм