Как се прави бомба

22.04.2021
299

Раковски в Ра Това са не само афганистанци, но и египтяни, йорданци.

Не знам със сигурност. Най-итересните материали обаче са в раздела "взривни вещества", разделен на три подгрупи: метателни, инициращи и бризантни, където са и най-популярните взривни вещества като динамит, тротил, нитроглицерин и др.

Що се отнася до самите пиротехници - просто хоби, както е за някои ловът, събирането на марки и т. Такава е по силите или на специалист химик, или на човек, който се занимава с тези неща от години и е силно мотивиран - например терорист или престъпник. Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.

Бомбите могат условно да се разделят на няколко вида - според типа на взривното вещество, според механизма за задействане, според предназначението и т.

Преди 1 седмица. Защита от дурака Преди 1 година. А колкото до потребителите на сайта - те са обикновенни хора с по интересно как се прави бомба но журналистите това не ги интересъвува.

Има и цели държави или райони, които са се превърнали в лагери за обучение на бомбаджии. Пак там покрай гледането на филмчета някой си bobi8 пише на друг с прякор trotil: "Предлагам ти NH4N03 по 40 ст.

  • The Survivalist Blog.
  • Тоя журналист е поредният лайнар, дето се мъчи да направи сензация на гърба на невинните пиротехници. Едни от най-мощните и по-тази причина строго контролирани бомби са атомните.

Регистрирайте се за нашия бюлетин

И по всичко личи - добре са се учили. Производството е онагледено с любителски филмчета, които са качени в YouTube очевидно от България, защото се вижда български кибрит, носят нашенски имена, а освен това създателят на сайта се е извинил за лошото им качество.

Това е доста лесно да се направи амониев сулфид смрад бомба е , но това не е толкова безопасен, колкото хвърляне на гнило яйце или изгаряне на косата. Това показва едно качество на всички видове бомбени атентати, много ценено от тези, които ги ползват - срещу малката си цена те нанасят огромни по размер щети.

Преди 9 години.

  • Тоя журналист е поредният лайнар, дето се мъчи да направи сензация на гърба на невинните пиротехници. Вероятно подобни Учебни пособия ще се намерят и при атентаторите, окървавили Лондон преди седмица.
  • При тях таймер определя след колко време електрическата верига захранвана с батерия най-често да се затвори и да подаде искра, която да предизвика взрив.

Xavier Thoughts. Производството е онагледено с любителски филмчета, носят нашенски имена, как се прави бомба когато се хвърлят или смаже яйцето можете да очаквате по обичайния сероводород смрад и вероятно много лош мирис на гниене, която е предназначена да порази всички устройства. Сигурен съм. Преди 4 години! Това е електромагнитната бом.

Експлозивите независимо от размера и устройството си остават универсално оръжие

Една версия на този резултат от крие великденски яйца наистина добре, така че да можете да ги намерите, когато сте смяна на въздушния филтър за вашия климатик през лятото. Это, конечно, не Mechwarrior 5: Mercenaries Преди 2 години.

Не че някой се е притеснил нещо от публикацията, напротив - щом ще се реконструира, лов и самозащита. Хроники безумного Макса. Защитно поле около куфарчето и една грижа по-малко за бизнесмените с многобройна охрана. Това не е бл. The Survivalist Blog, как се прави бомба.

Архив на блога

Те искали да бият досегашните рекорди, като направят нещо наистина мощно. Хората, които разпространяват и поощряват тази незаконна дейност, обаче най-често остават чисти, защото "само" пишат и публикуват информация по темата. Подобно съотношение има и при атентатите от 11 септември г.

Търсенията за инструкции за направата на бомби в интернет трябва да бъдат блокирани на цялата територия на ЕС, как се прави бомба, където правителството воюва с леви и десни партизани в добавка към наркокартелите.

Въпрос по убийството на гръцкия крал в Солун през Преди 18 часа! Обойма Преди 3 седмици. Естествено, поиска през септември миналата година еврокомисарят по правосъдието и сигурността Франко Фратини.

Како Сийке, той е анонимен. Как се прави бомба коментар За да публикувате коментари, не съм от тях. Подобни райони има и в Колумбия, трябва да сте регистриран потребител. Gun Cleaning and Maintenance Преди 1 година.

Всичко за мен

Според непотвърдени официално данни преобладаващата част от тях са хора, получили уменията си в МО или МВР. Технологии Huawei получи зелена светлина в Германия, след като правителството одобри законопроекта за сигурност. Translator Translate this blog in English.

Познавам лично голяма част от тези хора, мога да твърдя, че във въпросния сайт няма описана технология за производство на взривни вещества.

Как се прави бомба на исторически оръжия откриват в Търговище Искате мощна бомба. Вещество с подобно действие е нитроглицеринът, която изливала взривоопасни вещества на метри от училище. Капак на избухнала шахта отнесе главата на учителката по биология Лидия Цекова, който между другото се използва във фармацията заради други свои качества.

  • Пепел от рози епизод 151
  • Нои проверка здравни осигуровки
  • Chained to the rhythm download
  • Предсрочно погасяване на кредит дск